Hjem » Uncategorized » Vocaroo

Vocaroo

Start here

Vocaroo

Vocaroo er en «online voice recorder», altså et verktøy til å ta opp lyd. Programmet er gratis, det krever ingen installasjon og er veldig brukervennlig. Når elevene går inn på nettsiden http://www.vocaroo.com,  trykker de bare på «Click to record», og sier det de skal. De kan høre det de har snakket inn og forsøke igjen hvis de ikke er fornøyd. Deretter kan de sende det til læreren på epost. Jeg prøvde ut dette, og det fungerte helt fint. Jeg kommer til å prøve ut dette i fremmedspråksklassene, fin måte å få sjekket uttalen til elevene.

Jeg fant dette programmet på den franske nettsiden LE CAFE DU FLE: http://www.lecafedufle.fr/2013/03/tice-un-outil-simple-efficace-et-gratuit-pour-recevoir-les-productions-orales-des-apprenants-expression-orale-vocaroo/


3 kommentarer

  1. jorunnanita sier:

    takk for at du dele dette på bloggen din, alltid like spennende å høre om nye ting.

  2. heidigrosch sier:

    http://www.englishmeeting.com/resources_old.htm

    Det er link til mange andre plasser når elever kan arbeid med muntlig språk med video og audio/recording.

  3. Jeg har hørt om lærere som bruker opptak for å sjekke at elevene gjør hjemmeleksen sin, og jeg må si at jeg synes det er en veldig god ide. De eksemplene jeg har sett ble gjort på its learning, men jeg ser også fordelen ved å bruke et eget program for det. Takk for tipset!

Legg igjen en kommentar